fbpx

Livets fester fejres på Restaurant Klinten

“De Flotteste Selskabslokaler i Faaborg”

N

Faaborgs bedste fester og selskaber fejres her

N

Danmarks bedste udsigt fra vores selskabslokaler

N

Lækker selskabsmenuere og buffetere samt personlig betjening

Book selskabslokale i Faaborg

Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage med et tilbud.

Har du spørgsmål?
Så ring til os +45 62 61 32 00

Selskabsmenu i Faaborg

Vi kan bl. a. tilbyde:

3 retters eksklusiv fest menu – Vælg mellem flere forskellige retter fra 445.-

Avernakø buffet – Klassisk brunch buffet fra 265.-

Bjørnø buffet – Frokostbuffet udover det sædvanlige fra 195.-

Lyø buffet – festbuffet serveres ad 3 gange fra 295.-

Kontakt os for mere information om din fest.

Din næste fest i Faaborg

Er du også fristet af at holde din fest eller selskab på Restaurant Klinten i Faaborg? Så kan du læse mere om hvordan herunder, eller kontakte os på +45 62 61 32 00.

Fest i Faaborg

Skal du arrangere et selskab; en fødselsdag, et bryllup, en barnedåb eller andet, og vil du gerne forkæle dine gæster med havudsigt og lækkert mad, så står vi hos Restaurant Klinten klar til at byde inden for i vores stemningsfulde selskabslokaler i Faaborg. Kontakt os i dag for at få et tilbud på netop dit selskab.

Vi huser alle selskaber
Som vi plejer at sige: “Livets fester fejres på Restaurant Klinten!” Vi tilpasser vores lokaler til jeres behov, så hvad enten du skal holde guldbryllup, konfirmation eller endda mindehøjtidlighed, kan vi udgøre de perfekte rammer for jeres selskab. Vi tager dine ønsker i betragtning, og i fællesskab finder vi frem til den perfekte menu og den perfekte bordopsætning til dit selskab.

Beliggenhed, Beliggenhed, Beliggenhed
Restaurant Klinten ligger ud til Faaborg Fjord, så vores selskabslokaler og vores store terrasse har udsigt over havet, hvilket er med til at bidrage til den særlige stemning. I kan fx starte jeres arrangement med en lille aperitif på vores terrasse og så trække inden for til middagen eller buffeten. Har i andre idéer, er vi selvfølgelig også åbne for disse.

Flotte selskabslokaler

Vi har nogle flotte selskabslokaler, som både passer til store fester og selskaber men også til mindre og mere intime selskaber og fester. Vores selskabslokaler i Faaborg har store panoramavinduer, så dit selskab kan nyde Danmarks smukkeste udsigt. I Vores selskabslokaler i Faaborg kan bordene opstilles på mange forskellige måder, så det kan blive som du ønsker. Tag endelig fat i os hvis du ønsker en snak om hvordan vi kan skabe de bedste rammer for netop din fest i Faaborg.

Selskabsmenu

Sammensæt selv din selskabsmenu
Vores køkken tilbyder både menu- og buffetløsninger, alt efter dine ønsker og behov. Vælger du buffet tilbyder vi Avernakø buffet, som er vores klassiske brunchbuffet, Bjarnø buffeten til frokost og Lyø buffeten, en festbuffet der serveres af tre omgange. Derudover tilbyder vi også, at du kan sammensætte din helt egen tre retters menu, hvor du frit kan vælge imellem et stort udvalg af forskellige forretter, hovedretter og desserter eller hvad der lige er din livret. Skal festen vare hele natten, er det også en mulighed at tilkøbe natmad, som fx byg-selv hotdogs, pølse og ostebord og fransk løgsuppe.
Book vores selskabslokaler i Faaborg.
Har du en helt klar idé til, hvordan dit selskab skal forløbe, eller er du helt på bar bund og har brug for inspiration? Vi hjælper dig gerne med at planlægge det perfekte selskab, lige fra velkomstdrinks til natmad vi har sågar en manual der kan hjælpe en evt. toastmaster. Kontakt os om din fest.
Restaurant Klinten ligger på Klinteallé, 5600 Faaborg, med skøn udsigt over Faaborg Fjord, så vi er sikre på, at vores lokaler vil sætte de perfekte rammer for dit selskab i Faaborg.

Videoer og billeder fra fester på Klinten

Gennem tidens løb har der været mange gode og sjove fester på Klinten. Se nogle stemningsbilleder og videoer herunder.

Selskaber og Fester