fbpx

Menukort 

Restaurant Klinten er et af de fortrukne spisesteder i Faaborg og på fyn. Se hvad vores menu byder på, og prøv selv at spise på en af de bedste resturanter i Faaborg. Husk du kan nemt og hurtigt bestille bord på Restaurant Klinten online.

Spisested i Faaborg

Er du på udkig efter et godt spisested i Faaborg, så er Restaurant Klinten lige noget for dig. Placeret lige ud til Faaborg Fjord har vi en skøn panoramaudsigt over havet, hvor du kan nyde en af de mange retter fra vores frokost- og aftenkort. Vil du bestille bord eller høre mere om vores faciliteter, er du velkommen til at kontakte Restaurant Klinten i Faaborg, så står vi klar til at besvare dine spørgsmål.

Spisested med havudsigt
På Restaurant Klinten kan du nyde den smukke havudsigt året rundt. Om sommeren har vi endda udendørsservering på vores store terrasse. Hele året rundt afholder vi særlige arrangementer, fx sæsonbestemte middage som Mortens And, Julefrokost osv., men også spændende foredrag med folk vi mener, har noget at bidrage med. Derudover kan man også benytte vores lokaler til kurser og konferencer.

Spisested Faaborg med lækker mad
Restaurant Klinten i Faaborg er et lækkert spisested, hvor du i den grad får serveret lækker mad, som du kan vælge fra vores menu. Vi skifter løbende menuen ud så den passer til sæsonen. Husk du kan bestille bord online, så er du helt klar til en kulinarisk oplevelse på et spisested i Faaborg.

Restaurant Faaborg

Restaurant Klinten er beliggende i Faaborg, hvor vi tilbyder lækker mad og en hyggelig atmosfære. Vores Restaurant i Faaborg har nok Danmarks bedste beliggenhed. Når du spiser på Restaurant Klinten vil du nemlig opleve den flotteste udsigt udover Faaborg Fjord. Den kan du nyde gennem de smukke panorama vinduer. Om sommeren kan vi også tilbyde at du kan sidde på vores store terrasse, og nyde udsigten. Det er vi den eneste restaurant i Faaborg, der kan tilbyde.

Nok den bedste restaurant i Faaborg
Faaborg byder på mange gode Restauranter, men på Restaurant Klinten skiller vi os ud med lækker mad, Danmarks bedste udsigt og personlig betjening. Du vil opleve at du er en gæst på et specielt sted, hvor der vil blive taget hånd om dig, og du vil få en dejlig oplevelse.

Restaurant Faaborg med gode anmeldelser
Vi har mange tilfredse gæster, der har haft gode stunder og oplevelser på vores restaurant i Faaborg. Mange af dem har givet deres mening til kende på TripAdvisor, Facebook, Google osv. Dem er vi utroligt taknemmelige for, og det motiverer os til at drive restaurant i Faaborg. Vi vil også blive meget glade hvis du vil give din mening til kende.

Vores Menukort

Vores menu omfatter både frokost- og aftenretter. Vores køkken er åbent til frokost fra 12.00-15.00 og til aften fra 17:00-21:00. Hvad enten du kommer til frokost eller til aften, kan vi byde på et væld af lækre retter, blandt andet Klintens Frokostbræt med to slags fisk, to slags kød, en lun ret og ost eller Klintens to-retters aftenmenu sammensat af kokken.
Vores speciale er vores nordiske naturkød, som vi varmt kan anbefale. Kødet har en ekstra god smag, fordi køerne har levet på naturskønne græsmarker, og har endt deres dage på fredelig vis, så man undgår, at de bliver stressede, og at kødet bliver sejt. Vi bruger bl.a. kødet til Surf and Turf, kalvesteak, Cote de Boeuf og Ribeye Steak.

Menuen ændrer sig
Vi skifter løbende vores menu, så den passer til sæsonen. Vi gør vores bedste for at lave en lækker menu, der falder i alles smag når de besøger Restaurant Klinten i Faaborg.
Kontakt vores spisested i Fåborg og hør nærmere.

Lækker mad på menuen
Vil du høre mere om vores hyggelige spisested, eller vil du måske bestille bord, er du altid velkommen til at kontakte Restaurant Klinten. Du kan også ringe og få et tilbud på din næste fest eller konference, og høre hvilken menu vi tilbyder til større selskaber.
Restaurant Klinten har adresse på Klinteallé 1, 5600 Faaborg. Vi ser frem til at byde dig velkommen til et dejligt måltid med udsigt over den smukke Faaborg Fjord.

Kontakt os herunder