fbpx

Julefrokost på Restaurant Klinten i Faaborg

Skal du holde julefrokost eller julefest i 2020, så tag fat i Restaurant Klinten. Vi er eksperter i at afholde den perfekte julefrokost med hygge, god stemning og fantastiske menuer.

Vi klarer alt til jeres julefest og sørger for, at alle får en dejlig aften, som de har set frem til. Med vores personales erfaring med afvikling af store selskaber, er du sikker på at få en god og velafviklet julefrokost – naturligvis hvor alle regler og anbefalinger overholdes i forhold til udfordringerne med Covid-19, som vi alle kæmper med i 2020.

Vores julefrokoster og menuer er fyldt med lækker og naturligvis hjemmelavet mad fra vores eget køkken. Julefrokost-menuen 2020 serveres som en klassisk julefrokost og du kan vælge at få enten tre eller fire serveringer, juleplatter og hele menuer. Vi sørger naturligvis også mandel og mandelgave til risalamanden.

Tag endelig fat i Restaurant Klinten, hvis vi skal hjælpe dig med Julefrokost 2020.

Julestemning til julefesten Restaurant Klinten

Julefrokost Menu 2020

Julens selskabsmenu kan bestilles allerede nu. Vores populære julemenu kan bestilles til minimum 10 personer.

I hele perioden med julefrokoster holder Restaurant Klinten åbent til både til frokost og til aften – alle ugens dage. Ønsker du at booke din julefrokost, bedes du kontakte os på Tlf. 62613200 eller på restaurant@klinten-faaborg.dk.

Har du særlige ønsker til dekoration, musik, underholdning eller andet, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at byde jer velkomne til en rigtig hyggelig julefrokost i Faaborg!

 • Lækkert mad ,dejlig vin og god servering 🌟🥂🍾🌟Ikke mindst udsigten til det Fynske Øhav fra restauranten og terrassen er helt fantastisk 🌊🌊🌟

  Boutique Dorin Avatar
  Boutique Dorin
  5/10/2021

  God mad, god betjening og utrolig lækkert mad også hvis det skulle være vegansk.

  Tanja Henriksen Avatar
  Tanja Henriksen
  5/08/2021

  En dejlig udsigt over Lillebælt. Samt en udsøgt madoplevelse, samt en skøn humor fra personalet. Så her kommer vi gerne en anden gang.

  Claus Pejtersen Avatar
  Claus Pejtersen
  5/02/2021
 • Veltilberedt mad, hurtig betjening, god præsentation af maden, alle medarbejder/værter gode til at være omkring gæsterne. En super god oplevelse.

  Maja Hedegaard Avatar
  Maja Hedegaard
  4/30/2021

  Den bedste udsigt samt, venlig og god betjening. Maden er selvfølgelig fantastisk.

  Anders Juel Avatar
  Anders Juel
  11/11/2020

  Dejlig Mortens Aften-menu, hyggelig atmosfære og god og nærværende betjening. Vi kommer meget gerne igen ?

  Li Cherie Ploug Avatar
  Li Cherie Ploug
  11/10/2020

Julefrokost 2020 – Covid-19

Vi tager naturligvis højde for Covid-19, når vi planlægger Julefrokost 2020 og hvis du har brug for assistance og gode råd, er du velkommen til at ringe til os.

Vi fokuserer på, at forebygge smittespredning i forhold til årets julefrokost og anbefaler, at alle gæster med symptomer isolerer sig og undgår, at komme til årets julefest.

Hos Restaurant Klinten tester vi jævnligt vores eget personale og følger naturligvis de generelle retningslinjer for smitteforebyggelse fra både regering og SundhedsstyrelsenVores restaurant følger bekendtgørelsen om forsamlingsforbuddet samt de til tider gældende retningslinjer for ansvarlig indretning.

Derudover er Restaurant Klinten udstyret med sprit, spritservietter og markeringer, der sikrer at der er nødvendig afstand mellem vores gæster. Vi sørger for jævnlig og effektiv rengøring af alle kontaktflader og derudover er alle vores lokaler udstyret med håndsprit.

Har du spørgsmål i forhold til din Julefrokost og Corona-smitte eller Covid-19 – kontakt os på tlf. 62613200.

Julefrokost covid-19

Kontakt os herunder

Besøg Restaurant Klinten

Klintealle 1, 5600 Faaborg

Åbningstider

Frokost
Mandag – Søndag Kl 12-15

Aften
Mandag – søndag Kl 17-20

Kontakt os

+45 62 61 32 00
Restaurant@klinten-faaborg.dk

Bestil dit bord online