fbpx

Gourmet forplejning

Vores erfarne kokke tilbyder enestående forplejningsmuligheder med lækre måltider, der kan tilpasses jeres præferencer, herunder specialmenuer til særlige diætbehov.

Naturskøn beliggenhed

Klinten Konference er smukt beliggende i Faaborg med udsigt over det maleriske hav og kystlandskab, hvilket skaber en inspirerende og afslappende atmosfære for møder og konferencer.

Fleksible mødefaciliteter

Vi tilbyder et bredt udvalg af moderne og veludstyrede mødelokaler, der kan tilpasses dine specifikke behov, uanset om det er et lille bestyrelsesmøde eller en stor konference.

Aktiviteter og teambuilding

Udover konferencer kan vi arrangere spændende teambuilding-aktiviteter og udflugter i det omkringliggende område for at styrke samarbejdet og skabe uforglemmelige oplevelser.

Professionsdygtigt personale

Vores dedikerede og erfarne personale er altid klar til at hjælpe med at planlægge og gennemføre din konference, så den lever op til dine forventninger.

Overnatningsmuligheder

Vi tilbyder komfortable overnatningsfaciliteter, så dine deltagere kan nyde en bekvem og afslappende overnatning efter en produktiv konferencedag.

Send en forspørgelse allerede nu!

Send os en direkte forspørgelse på jeres konference eller møde. Så vender vi hurtigt retur, så i kan få et tilbud. 

4 + 8 =

Kursuspakker

Hvad siger vores gæster?

Vi kommer for 10. gang næste år..

Klinten Faaborg ligger centralt midt i landet, og når vi har gæster der kommer fra hele landet, er det vigtigt at finde en central placering til vores årlige messe.

Omgivelserne er både fredelige og idylliske, direkte på stranden med udsigt udover det fynske Øhav og Østersøen. Alle kunder nyder både at kunne inspireres af alle varerne, samtidig med udsigten fra lokalerne er fantastisk.
Messelokalerne er i top og nemme at indrette. Store værelser, hyggerum og både inden- og dørs pool, medmindre man hopper direkte i Fjorden. Det er bare et dejligt sted
Alle måltider er af høj klasse og smager virkeligt godt.

Charlotte og Per opfylder alle de ønsker vi måtte have, og fås det ikke på Klinten i forvejen, kan vi altid være sikre på, at det er på plads når vi ankommer.

Albaline A/S

Allan Greve

” Tusind tak for nogle fantastiske dage hos jer. Det er en fornøjelse at opleve jeres serviceniveau, og at alt bare er muligt Vi ser frem til at besøge jer igen ”

– Dorte Berg

“Tak for super service og et rigtig godt arrangement uden en finger at sætte på noget.”

Kenny Bjerre Petersen

Rent it-teknisk, avanceret og yderst bruger venligt.

Efterårets konference var rent it-teknisk, 100% up to date. Klintens udstyr levede til fulde op til alle vores forventninger.

Flg. gjorde oplevelsen endnu bedre:

  • At lokalet var med udsigt over det Fynske Øhav.
  • At maden var på alle måder vel tilberedt med omtanke for lokale råvare, og bæredygtig.
  • At man fik en 40 kvm lejligheder som enkelt værelser, gjorde bare hele opholdet til en succes

PS: Personalet er et kapitel for sig, de skal opleves, de er meget service mindede 24-7 og altid med et smil om ”det klarer vi”

Vi kommer igen, det lover vi…

Bjarne Freudendal

IT Center Nord.

 “Fin service og stemning på Klinten. Stor ros til sødt og effektivt personale. God service og kommunikation”

– Elmira
Erhvervshus midtjylland

Gastronomi i vandkanten

Hele processen i at kunne sammensætte de rette smagsoplevelser, der til sidst påvirker mange af vores sanser. Vi har skabt en gastronomisk profil og et renommé, gennem særlig udvalgte råvarer og et køkken fuldt af passionerede kokke. Det lokale islæt er vigtigt men ikke gennemgående, Danmark er fuld af dygtige producenter, og ikke alle bor på Fyn. I fællesskab med jer, sammensættes præcis den menu, der lige passer til jeres kursister/mødedeltagere, som i kommer med på Klinten. Vi favner bredt, det er kun et spørgsmål om forventnings afstemning inden jeres besøg.

Vi er kendt for vores gode køkken, og der er mad nok.

 

Bæredygtighed

med omtanke

Klinten er optaget af at skabe bæredygtige løsninger, Løsninger der understøtter et bedre liv for mennesker, bidrager til værdiskabelse og fremmer et sundt ressourceforbrug. Det er helt naturligt for vores ansatte at medvirke til en bæredygtig forandring.

Materialer
Den grønne omstilling er rykket ind i vores hverdag. Det gælder også, når vi vælger
byggematerialer. Vigtigheden af holdbarhed og reduceret CO2 udslip, fx ved transport. Vi er med hele vejen rundt, også når det gælder renovering af vores bygninger og lejligheder.

Forbedringer
Vrid det sidste ud af det gamle
I forhold til byggeri betyder bæredygtighed for os, at vi gør en indsats for at arbejde videre med de materialer, vi allerede har fremstillet og brugt ressourcer , så de får et længere liv. Det samme princip gælder, når vi taler om at renovere vores toiletter. Se billeder i bunden.

Udearealer
Det handler i høj grad om, at vi skal holde på den CO2, som jordens planter optager, og ikke lade den slippe tilbage i atmosfæren, hvor den bidrager til den globale opvarmning. Vores haveaffald bliver brugt som bunddække i Klinte parkens skovareal.

Levetid
Vi bevarer byggematerialer og inventar i vores lejligheder længst muligt. Derfor behøver vi ikke at købe nyt så ofte, og vi er med til at spare på jordens råstoffer samt med til reducere den CO2 udledning, der følger med produktion og transport af nye produkter.

Forbrug
Det kan altid betale sig at lave energiforbedringer i en ejendom fra 1977. Der, for arbejdes ihærdigt
med alternativ energi, solfangere og genanvendelse ved udsugning og lignede.

Send en forspørgelse allerede nu!

Send os en direkte forspørgelse på jeres konference eller møde. Så vender vi hurtigt retur, så i kan få et tilbud. 

8 + 13 =

Indkvartering

Vores 96 individuelle og praktisk indrettede lejligheder er alle sammen 40m2. De har eget køkken, bad, soveværelse, opholdsrum og balkon eller terrasse. Det giver jeres deltagere et sted, hvor de kan trække sig tilbage eller nyde socialt samvær, eller hvis de bare har brug for et roligt sted at arbejde. Lejlighederne ligger i forlængelse af mødelokalerne og restaurant og er derfor også kun et stenkast fra vandet og naturskønne løberuter. Ved bookning med overnatning får i lige ledes adgang til indendørs opvarmet swimmingpool, sauna, samt adgang til opholdsrum. Vi tilbyder i forbindelse med overnatning også goodie bags til værelset, hvis jeres gæster skal have en ekstra eksklusiv oplevelse

Teambuilding

Teambuilding kan ikke afvikles alene…

Teambuilding er “opbygning af samarbejdet “. Forudsætningerne er derfor, at der er et team, og at der er tale om en eller anden form for aktivitet. Denne aktivitet, kan så vel være siddende, stående eller i bevægelse. Det kan arrangeres på alle niveauer, så enhver kan deltage; stor, lille, tyk, tynd, hvem som helst.
På Klinten Konference sætter vi en meget stor ære i finde lige den aktivitet, der lige passer til jeres arrangement. Vi har 31 års erhvervserfaring, på alle niveauer, og vi sammensætter 1,2,3 eller flere timer til jer, inde som ude. Vores passion ligger i, at ingen skal finde sine ydre grænser, sammen med sine arbejdskollegger, dem skal man nok selv finde, – hvis man har tid og lyst. Se et udpluk her af vores tilbud..

Selskabslokaler fest Faaborg

Hvem er vi?

Mange taler om DNA, vi taler om forventninger. Hvad forventer I af os, og , hvad forventer vi af jer?

Det perfekte samspil går op i en højere enhed, når disse to parametre er afstemt på forhånd. Og ikke – Jamen jeg troede –

Vi, på Klinten, er en privatejet virksomhed, (med hånden på kogepladen ),der udelukkende lever af at levere serviceydelser overfor vores gæster. Siden sommeren 2017, er det lykkedes os at skabe en positiv forretning, der lever op til gæsternes forventninger til et konferencecenter . Vi yder det optimale – både, fagligt, gastronomisk, teknisk og på det menneskelige plan. Vores 26 medarbejdere, gør en helhjertet indsats for, at ” alt er muligt på Klinten”. Viopfylder så at sige alle krav og ønsker. Ingen indlægsholder skal være utryg ved om teknikken virker – for det gør den!. Med udsigten over Ø-havet fra lokalerne skaber vi den indre energi og drivkraft til mødedeltagerne; her er rart at være, og i sådanne rammer er indlæring væsentligt nemmere. Vi kan love jeres gæster/medarbejdere, at vi aldrig vil sige farvel på Klinten, men altid på gensyn.

Vi er det bedste sted at være, vi er her sammen med jer, for jer, for at opfylde alle jeres forventninger til os

Vi ses Charlotte og Per