fbpx

Praktisk

Dato: 25. januar 2025

Tidspunkt: kl 10:30 Klinten strand.

Varighed 45-60 min.

Pris: 165,-

Begrænset antal: 12 deltagere pr. session

Book din plads nu, og få en helt unik skønhedsoplevelse, hvor naturen arbejder med dig!

Ansigtsyoga i Vildmarksbadene på Klinten Strand

Naturlig skønhed og afslapning i én oplevelse

Drømmer du om at forynge både krop og sind i smukke, afslappende omgivelser? Så inviterer vi dig til en helt særlig oplevelse med Ansigtsyoga i Vildmarksbadene, hvor du kan opnå en naturlig glød og friskhed gennem enkle, men effektive øvelser for ansigtet.

Hvad kan du forvente?

– Blid ansigtsmassage og yogaøvelser: Vores erfarne instruktør guider dig gennem en række ansigtsøvelser, der løsner spændinger, forbedrer blodcirkulationen og giver dig et naturligt løft – alt imens du nyder det varme vand og den rolige atmosfære i vildmarksbadene.

– Naturlig foryngelse: Ansigtsyoga er en naturlig måde at tone ansigtsmusklerne på og reducere fine linjer. Kombinationen af det varme vand og de blide øvelser hjælper huden med at afgifte og genvinde sin glød.

– Afslapning og velvære: Det varme vand fra vildmarksbadene hjælper med at skabe dyb afslapning, hvilket gør ansigtsyogaens effekt endnu mere intens. Du vil forlade badet med en følelse af fornyet energi og en friskere udstråling.

– Smukke omgivelser: Midt i naturens rolige skønhed kan du trække vejret dybt og lade stressen fordampe. Omgivet af den friske luft og det varme vand vil du føle dig fuldstændig forbundet med både krop og sind. Faaborg Fjord spejler sig i dit ansigt. Og du vil bare nyde, nyde, dette øjebliks velbehag

Hvorfor vælge ansigtsyoga i vildmarksbadene?

Denne unikke kombination af wellness, skønhed og natur gør oplevelsen helt særlig. Du får ikke kun fordele for huden, men en fuld kropsoplevelse, hvor afslapning og foryngelse går hånd i hånd. Med blot 12 deltagere pr. session sikrer vi, at der er tid og plads til at fokusere på hver enkelt deltager, så alle får den fulde effekt af både ansigtsyogaen og vildmarksbadets helende egenskaber.

Med denne tilgang sælger vi ikke bare ansigtsyoga – vi sælger en holistisk wellness-oplevelse, der kombinerer skønhed og natur i et eksklusivt set-up. Fokuser på den foryngende effekt, afslapning og den luksuriøse atmosfære for at appellere til deltagerne.