fbpx

Konferencer og kurser

Et af Danmarks bedst beliggende kursus- og konferencecenter

 

N

Faaborgs bedste møde og konferencecenter

N

Danmarks bedste udsigt fra vores konferencelokaler

N

Plads til 120 kursister - Også overnatning

Hold dit næste møde, kursus eller konference i Faaborg

Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage med et tilbud.

Har du spørgsmål? Så ring til os +45 62 61 32 00

Kursus- og konferencepakker

Se vores priser herunder. Har du et eller flere specielle ønsker er du velkommen til at kontakte os, så vender vi tilbage med et tilbud.

Faaborgs kursus- og konferencecenter

Overvejer du at afholde et kursus, konference eller møde på Restaurant Klinten? Så kan du læse mere on hvad vi kan tilbyde herunder. Kontakt os så vi kan få en dialog om dine ønsker og behov +45 62 61 32 00.

Lokaler & Faciliteter

Er du på udkig efter et kursuslokale eller konferencelokale? Hos Restaurant Klinten nær Faaborg kan du finde erhvervslokaler i naturskønne omgivelser. Når du skal arrangere en konference eller et kursus, er det omgivelserne, der skaber rammen og sætter stemningen for din event. De fleste mennesker trives bedst med læring i behagelige, rolige omgivelser. Skal din konference blive en succes, er det derfor en klar fordel at afholde den i et afslappet miljø langt fra den hektiske hverdag. Her kan deltagerne fordybe sig i emnet for kurset eller konferencen uden at blive distraherede af forstyrrelser udefra.

Kursus- og konferencelokaler med havudsigt
Når du skal finde de rette konferencelokaler såvel som kursuslokaler, er det ikke uden betydning at medtænke omgivelserne. Ofte vil deltagere på kurser eller konference have brug for lidt frisk luft i løbet af dagen – og det er altid en fornøjelse at være omgivet af rolige og flotte omgivelser, når man skal fordybe sig i noget nyt. Hos Klinten har vi erhvervslokaler med flot udsigt til havet – egnet til alle typer konferencer eller kurser.

Restauranten ligger med udsigt til Faaborg Fjord, og straks I ankommer, vil den smukke udsigt og friske luft hjælpe med at fjerne hverdagens bekymringer. Med Restaurant Klintens beliggenhed i rolige omgivelser er det nemt at slappe af, så snart I ankommer. Vores gæstfrie personale sørger for, at I føler jer velkomne fra det sekund, I træder ind ad døren. Vi prioriterer det gode værtskab og holder øje med, at I ikke savner noget under opholdet.

Nyeste teknologi
De stemningsfulde lokaler har den nyeste teknologi, så I kan holde professionelle præsentation og der understøtter deltagernes læring undervejs. Restaurant Klinten egner sig især godt til teambuilding events, weekendkurser eller konferencer over flere dage. Deltagerne kan overnatte i 2-værelseslejligheder, hvor der både er mulighed for en god nats søvn og for at arbejde ind imellem oplæg og kursusevents i lejlighedens hyggelige ”dagligstue”.

Vi har plads til 120 gæster og vores faciliteter er handicapvenlige. Som en ekstra service kan vi tilbyde at rengøre din bil mod et lille gebyr, mens du er på kursus. Når dagen er forbi, vil du kunne køre hjem igen med din nye viden i en ren og flot bil.

Kulinarisk forkælelse

I restauranten kan I nyde lækre måltider mellem de forskellige events på kurset eller konferencen. Vi tilbyder også en kulinarisk ”madpakke” til frokost, så I kan arbejde koncentreret hele dagen. Vores køkkenchef står klar med ideer til hvad i skal spise, vi imødekommer gerne specielle ønsker. Vi arbejder kun med de bedste råvarer, og en middag i vores restaurant er i sig selv en kulinarisk oplevelse, der kan sætte dig og dine deltagere i godt humør.

Forplejning hele dagen
Vi sørger naturligvis for at i ikke mangler noget i løbet af dagen. Der vil hele tiden være Kaffe og Te, samt frugt og grønt. Menuen sammensætter vi i fællesskab så vi begge får opfyldt vores ønsker. Vores venlige personale er hele tiden til rådighed i tilfælde af at i skulle have nogle specielle ønsker eller blot har brug for at vide hvilken vej toilettet er.

Kom til Restaurant Klinten og oplev hvordan det er at få den bedste service, med den bedste mad mens man nyder den bedste udsigt.

Teambuilding

Skal du afholde teambuilding for dine medarbejdere, enten som en fælles hyggeweekend eller som pausearrangement i forbindelse med et kursus? Så kan du roligt lade os stå for de sociale indslag. Vi kan arrangere alt fra Segway kørsel gennem de Sydfynske Alper til massage, grill eller mordgåder. Vi arbejder sammen med landets bedste aktøre om vores Teambuilding. I forbindelse med vores erhvervslokaler er der også rig mulighed for afslapning og social hygge med kollegerne, når I har brug for en pause fra arbejdet. Faciliteterne på Restaurant Klinten indbefatter både indendørs og udendørs swimmingpool såvel som sauna, billard, tennis og pentaque. Trænger nogle af deltagerne til at klare hovedet med lidt ekstra frisk luft, er der kun kort vej til stranden, hvor der er mulighed for at gå en dejlig tur. Mulighederne er mange, og vi kan uden tvivl møde jeres ønsker og behov.

Aktiviteter til dit næste møde, kursus eller konference på Fyn

Herunder kan du se videoer, der forklare hvordan Teambuilding kan indgå i jeres næste kursus eller konference.

Mødelokaler med Fyns bedste udsigt